Torna el cinema a Morella


Etiquetes: , , ,


comarquesnord.cat, Morella
dijous, 14 d’octubre de 2010

Amb l’arribada del fred de la tardor, i com és habitual cada any, arriba un nou cicle de cinema al Teatre Municipal de Morella. La temporada d’enguany, que s’estrenava el pont del 9 d’Octubre i el Pilar amb la projecció del film ‘Amanecer de un sueño’, tindrà continuïtat durant els caps de setmana de la tardor, l’hivern i la propera primavera.

Les projeccions regulars, que començaran el diumenge 24 amb la projecció de Conocerás al hombre de tus sueños, una pel·lícula per a tots els públics, continuarà el pont de Tots Sants amb El Gran Vázquez.

Amb Antonio Banderas o Santiago Segura
Conocerás al hombre de tus sueños està escrita i dirigida per Woody Allen i protagonitzada per Antonio Banderas o Anthony Hopkins, entre altres. Per la seua banda, El Gran Vázquez està interpretada per Santiago Segura i Alex Angulo i tracta del conegut dibuixant de còmics.

Les projeccions, con també és habitual, seran a les set de la vesprada dels diumenges, excepte en dades festives que podran alterar-ho. El cinema també es combinarà amb altres activitats que es programen en aquest espai cultural.

El cinema del Teatre Municipal de Morella es caracteritza per portar pel·lícules de temàtica variada per a satisfer, en la mesura del possible, els gusts de la major part dels espectadors. Es preveuen films infantils o de dibuixos animats i grans èxits recents de la taquilla junt amb altres projeccions que també tenen el seu públic en aquestes comarques.

Conocerás al hombre de tus sueños
El Gran Vázquez

Més informació: | | |