El plenari de Morella informa favorablement del futur traçat de la N-232: Barranc de la Bota-Masia la Torreta



comarquesnord.cat, Morella
divendres, 15 d’octubre de 2010

El plenari ordinari del mes d’octubre, que es celebrava aquest divendres, tenia com un dels seus punts fonamentals en l’orde del dia, l’informe del projecte de traçat de la N-232: Barranc de la Bota-Masia la Torreta. Un projecte que es troba en fase d’exposició pública i que es va fer oficial en el Butlletí Oficial de l’Estat del passat 18 de setembre.

L’edil d’urbanisme de la localitat, Rhamsés Ripollés afirma que l’Ajuntament “recolzarà als propietaris de les explotacions per a compatibilitzar una infraestructura tan important i el sector ramader del municipi”. L’edil també recorda que el projecte està en exposició pública i que els veïns poden veure el projecte per a informar-los de com es solucionaran els accessos als seus terrenys, i verificar quina és la millor opció.

El regidor destaca que “la publicació en el B.O.E. va ser l’inici d’un procés molt llarg, però que continua avançant en els seus tràmits”. A més, afegix que “l’eliminació del Port de Querol suposarà per a Morella grans expectatives de desenvolupament econòmic”.

Cal assenyalar que el nou traçat de la nacional 232 transcorrerà en línia recta. Per això, serà necessària la construcció de huit viaductes, un fals túnel i un túnel. La velocitat màxima a què podran circular els vehicles serà de 80-100 quilòmetres per hora, a través dels tres carrils que es crearan.

Planos del traçat Mas de La Torreta-Morella de la N-232

Més informació: | |