Es busca a una dona de 74 anys perduda mentre buscava bolets a la Tinença de Benifassà


Etiquetes:


comarquesnord.cat, La Pobla de Benifassà
divendres, 15 d’octubre de 2010

Els efectius de emergència, bombers, guàrdia civil, i brigades rurals, continuen buscant a una dona de 74 anys que va es va extraviar ahir de vesprada mentre buscava bolets en un paratge boscós del terme municipal de la Pobla de Benifassà.

La dona, veïna de La Pobla, estava buscant rovellons amb el seu marit, per una zona, segons els mateixos veïns del poble, que coneixia perfectament, però encara i així, com senyalen és molt fàcil desorientar-se pel bosc. L’avís als efectius de recerca es donava ahir dijous sobre les 19h de la vesprada. Immediatament acudien a la Pobla equips de bombers del parc de Benicarló, Orpesa i Morella, brigades rurals d’emergència, i guàrdia civil, i fins i tot en les primeres hores també molts veïns que es van sumar al dispositiu per localitzar-la.

En seguida va caure la nit, i les tasques es reprenien aquest matí. Encara que la parella resideix a Sant Cugat del Vallés, son de la Pobla de Benifassà, i acostumen a sortir per la mateixa zona a buscar bolets en temporada de rovellons. La preocupació ve donada per que aquesta nit han baixat molt les temperatures, en mínimes que s’han situat en molts punts en tant sols 2 graus. A aquesta qüestió s’afegeix que la dona es diabètica.

Per altra banda, altre dels inconvenients és que per tota aquesta zona la cobertura de telefonia mòbil es molt deficient, quedant a fosques de senyal pràcticament tots els montes de la Tinença.

Més informació: