Troben viva, baix d’un arbre, a la dona desapareguda a la Tinença


comarquesnord.cat, La Pobla de Benifassà
divendres, 15 d’octubre de 2010

Localitzada, en perfecte estat de salut, la dona de 74 anys desapareguda aquest dijous quan buscava bolets entre Fredes i Coratxar, en la Tinença de Benifassà . Dos veïns del Boixar, que participaven en el dispositiu han estat els que l’han localitzada sobre les 16’00h. Els equips de rescat de muntanya del consorci de bombers i de la guàrdia civil, han estat els que han pogut arribar fins on es trobava, comprovant que, malgrat l’intens fred que ha fet aquesta passada matinada, i la diabetis que pateix la veïna de la Pobla, les seves constants eren perfectes.

Segons ha relatat ella mateixa als bombers, es va desorientar i va seguir camí, però entropessaria amb la foscor i rodaria fins que la va parar l’arbre, baix el qual ha estat localitzada. Va ser una sort, per que si no haguera estat l’arbre, el que li esperava era una caiguda per un single de 20 metres.

L’anciana, resident a Sant Cugat del Vallès (Barcelona), però natural de la Pobla de Benifassà, es va perdre el dijous a la tarda mentre recollia bolets prop de la masia de Sant Josep, entre El Boixar i Coratxar. Un dels familiars que li acompanyaven va alertar de la desaparició, per la qual cosa, immediatament, es va engegar un dispositiu de recerca format per bombers del Consorci Provincial de Castelló, Bombers Voluntaris de Morella, efectius de la Guàrdia Civil i una brigada d’emergències de la Generalitat, a més de voluntaris del poble que també van participar en el dispositiu.

Més informació: |