Uns lladres roben aquest divendres a la Marie Claire i són pillats a Albocàsser


comarquesnord.cat, Vilafranca
divendres, 15 d’octubre de 2010

Els lladres han actuat de nou aquest divendres a Vilafranca. La víctima, aquesta vegada no ha sigut una de les xicotetes empreses del poble, sinó que els autors han anat directament a l’empresa més gran de la comarca, la Marie-Claire.

Ha estat vora la una del migdia quan els lladres s’arrimaven en una furgoneta cap a un dels molls de càrrega de l’empresa vilafranquina, aprofitant que, potser, estava obert per l’espera d’algún camió. Els individus han carregat maquinària i palets que estaven preparats amb productes tèxtils. Treballadors de la Marie-Claire, que de seguida se n’han adonat, han avisat ràpidament a la Guàrdia Civil, que ha montat un dispositiu de recerca amb celeritat, el que ha permés que els examparem ben a prop, concretament a Albocàsser.

Onada de robatoris
Vilafranca ha sofert recentment diversos robatoris. En els darrers dies l’estanc o la ferreteria han sigut víctimes dels lladres, el que ha provocat que, curiosament aquest matí, l’alcalde Òscar Tena mantingués una reunió a Castelló amb el subdelegat del Govern i el tinent coronel de la Guàrdia Civil per tal de buscar solucions a aquest problema. Els lladres, mestrestant, actuaven a la Marie-Claire de Vilafranca, però aquesta vegada no se n’han eixit amb la seua.

Més informació: | |