Elena Moya publica ‘Les oliveres de Belchite’ en castellà i català


Etiquetes: , ,

L’escriptora Elena Moya, descendent de Morella, publica en castellà i català la seua novel·la Les oliveres de Belchite, que presentava ara fa un any en la seua versió anglesa. Elena Moya,que col·laborà amb Els Ports Ràdio en els seus inicis com a periodista, porta 12 anys a Londres, on treballa al prestigiòs The Guardian. El llibre, que estarà a les llibreries la propera setmana, portarà de nou fins al nostre país a Elena per tal de fer la promoció oportuna de la seua primera novel·la.

La versió anglesa, The Olive Groves of Belchite, ha aparegut en diversos mitjans escrits estrangers i nacionals, amb excel·lents crítiques.

Les oliveres de Belchite
Movent-se entre les llargues ombres de la guerra que va marcar Espanya i les batalles de negocis de l’economia global actual, Les oliveresde Belchite és la història de com el passat turmenta les nostres vides, així com de les batalles que comencen quan finalitza la lluita.

Una novel·la amb molts plans i un ritme perfecte, que es desenvolupa entre Espanya i el Regne Unit, entre vinyes i oliveres, que fusiona èpoques i temes dins el marc d’una inesperada història d’amor. Una saga de tres dones que es van enfrontar al franquisme i als seus vestigis en l’actualitat. La Nostra Història ha anat fent salts de novel·la en novel·la al llarg del temps per a finalment romandre a les planes de Les oliveres de Belchite.

El prestigiós historiador Paul Preston diu que «la novel·la d’Elena Moya és un miracle. No només esgrimeix com la Guerra Civil va destrossar milers de vides i amors, sinó que també deixa traslluir com les conseqüències del conflicte encara estan molt presents avui. D’una manera íntima, la novel·la il·lustra les limitacions que una democràcia tan curta imposa en la vida de tots els espanyols».

. pdf . Llegueix les primeres pàgines

Més informació: | |