El Cinctorra guanya el derbi amb el Vilafranca gràcies a una brillant primera part

comarquesnord.cat, Vilafranca
\ diumenge, 17 d’octubre de 2010 \

El C.E. Cinctorrà aconseguia la victòria per 2-3 al Camp del Serrito de Vilafranca en partit corresponent a la 5ª jornada de lliga a la 2ª Regional. Un encontre amb una part per a cada equip i que al descans dominava el Cinctorrà per 0-3. A la segona part el Vilafranca va reaccionar i va posar el marcador en un ajustat 2-3, apretant a la recta final del partit per aconseguir un empat que no va arribar. Partit jugat amb vent i prou de fred a Vilafranca.

Trepidant ‘derbi’ de Els Ports el disputat al Camp del Serrito entre el Vilafranca i el Cinctorrà, que es saldava amb victòria visitant per 2 gols a 3. Un partit amb una part per a cada equip que començava amb domini del C.E. Cinctorrà. Gran primera part del conjunt de Dani Blanch, que va ser netament superior al Vilafranca a tots els nivells, comptant amb un esplèndid Mampel que anotava els tres gols del Cinctorrà. L’equip vilafranquí va fer la pitjor primera part del que portem de temporada i no va inquietar al porter Ricardo en tot aquest període. El Cinctorrà, amb ganes i molta força es feia amb tots els balons al mig de camp, anticipant-se contínuament al mig del camp del Vilafranca. Mampel feia el 0-1 al minut 13 i poc després al 17, s’aprofitava d’un rebot a l’eixida d’un còrner i situava el marcador en 0-2. La reacció del Vilafranca no es produïa i el Cinctorrà donava sensació de que podia marcar més gols. I així va ser. Al minut 40, ràpid contraatac dels del Cinctorrà, sorprenent a la defensa del Vilafranca i de nou Mampel, al segon pal i per baix, supera a Víctor i marca el 0-3. Amb aquest resultat acabava la primera part del partit.

A la segona, la decoració va canviar radicalment i el Vilafranca seria el gran dominador de la situació. Un domini que es facilitava amb l’1 a 3, marcat per Sales que es plantava a soles davant de Ricardo i el superava per baix quan corria el minut 50 de partit. Un gol per a l’esperança vilafranquina i l’equip que començava a portar cada vegada més perill a l’àrea del Cinctorrà. Un canvi de disposició tàctica de Dani Blanch, llevant a Hicham del mig del camp i canviant-lo a la banda, va fer que els de Cinctorres pergueren presència a la zona central i el Vilafranca tinguera més el baló. Niki va estar a punt de marcar però un defensa del Cinctorrà traia la pilota a la mateixa línia de gol. Corria el minut 68 quan, en un llançament de falta botada des de molt lluny, Carlos Pitarch rematava esplèndidament amb el cap i superava per baix a Ricardo posant el 2-3 al marcador. Encara quedava molt de temps i la remuntada podia ser possible. El Cinctorrà també tindria poc després una gran ocasió que Carlos Pitarch salvava a la mateixa línia de gol i finalment Víctor es feia amb el baló.

El Cinctorrà corregia la disposició al terreny de joc d’Hicham i el Vilafranca, als darrers 10 minuts embotellava totalment al Cinctorrà dins de la seua àrea amb faltes a les immediacions de la mateixa. Carlos Calle, àrbitre de l’encontre i que va tenir una gran actuació no va tragar davant les continues protestes del públic de Vilafranca, que demanava penal a totes les jugades dins de l’àrea. El baló estava sempre dins de l’àrea cinctorrana i al minut 90 es produïa l’expulsió de Perico amb targeta roja directa quan va propinar un clar cop de colze a Pablo Prades. El baló estava aturat perquè s’anava a botar un còrner i Carlos Calle mostrava la targeta roja a Perico.

El Vilafranca apretava moltissim però el Cinctorrà es va saber defensar molt bé davant el persistent atac dels locals. Al final, Vilafranca 2- Cinctorrà -3, victòria del de Cinctorres que van aprofitar la pèssima primera part del Vilafranca per fer els tres gols, que li permitirien al final aconseguir la victòria. Els dos gols vilafranquins no serien suficient per puntuar, després d’haver desperdiciat tota la primera part.

Amb aquest resultat el C.E. Cinctorrà continua a la sèptima plaça amb 10 punts i el Vilafranca baixa al lloc 13 amb 3 punts. La propera setmana el Vilafranca visitarà el camp de l’Atzeneta, mentre que el C.E. Cinctorrà rebrà a La Jana al Camp del Pla de Mig Ull.

\ resultat \
CF Vilafranca 2-3 CE Cinctorrà

\ alineació ce cinctorrà \
Ricardo, David Temprado, Rubén, Pau, Náger, Hicham, Emil, Iván, Mampel, Sergi i Iván Roda. També van jugar Mallén, David i Perico

\ alineació cf vilafranca \
Víctor, Raül Monfort, Héctor, Carlos Pitarch, Miquel, Bayot, David, Pablo Prades, Román, Javi i Sales. També van jugar Niki i Marc.

\ gols \
0-1 min. 13. Mampel; 0-2 min. 17. Mampel; 0-3 min. 40. Mampel; 1-3 min. 50. Sales; 2-3 min. 68. Carlos Pitarch