Medalla d’Or per a l’aigua de Benassal


Etiquetes: ,



comarquesord.cat, Benassal
dimarts, 19 d’octubre de 2010

L’Aula Internacional de Catadores, AULINCAT, en estreta col·laboració amb Ràdio Turisme, emissora de ràdio capdavantera en el sector turístic, ha premiat a Aigua de Benassal amb la màxima puntuació i, per tant, amb l’única medalla d’or en el Tast Nacional Extraordinari d’aigües minerals celebrada en Termatalia, la Fira Internacional de Turisme Termal, aquest cap de setmana passat. Xavier Marí, director del futur balneari de Benassal, va ser l’encarregat d’arreplegar el prestigiós guardó de mans del conselleiro de Cultura i Turisme, Roberto Varela.

El concurs va estar assessorat pel reconegut catador d’aigües Juan Antonio Herrero, en l’actualitat sumiller de l’Hotel Porta d’Amèrica de Madrid i guanyador de diversos premis internacionals entre els quals destaca el Best Award of Excellence 2008.

Quatre premis enguany
Aquest premi se suma als ja tres reconeixements rebuts per Aigua de Benassal enguany: el Superior Taste Award concedit pel International Taste and Quality Institute de Bèlgica, amb la màxima qualificació de tres estels; el segell Control Sistemàtic Oliver Rodés, que certifica la qualitat total de l’aigua; i el Millor producte de Castelló 2010 segons l’Aula de Gastronomia de la Universitat Jaume I i la Fonda de la Tapa de Castelló.

Més informació: |