Morella inicia els tràmits per a adherir-se a la xarxa de qualitat de destinacions turístics SCTE


Etiquetes:


comarquesnord.cat, Morella
dimarts, 19 d’octubre de 2010

El ple municipal va aprovar en la seua última sessió, l’inici de la tramitació per a adherir-se al Sistema Integral de Qualitat Turística d’Espanya en Destins (SCTE o SICTED). Aquesta xarxa, impulsada per Turespaña i per la Federació de Municipis i Províncies, pretén gestionar la qualitat en una destinació turística i la formen uns cent municipis espanyols. Morella pot convertir-se en la primera localitat de la Comunitat Valenciana a adherir-se a la xarxa.

L’alcalde de Morella, Ximo Puig, destaca que “la competitivitat del destí és cada vegada més important i nosaltres hem de treballar i esforçar-nos per a augmentar la nostra productivitat”. A més, afirma que “la qualitat ha de ser l’horitzó del nostre destí turístic i per això treballem seguint les pautes del Pla Estratègic de Turisme”.

El SCTE destins es basa en la consciència integral de destí i en la identificació d’objectius comuns dels agents implicats. A més, perseguix un nivell de qualitat homogeni en els serveis oferits al turista dins d’un mateix destí. D’aquesta manera, no s’aprecien deficiències de qualitat substancials entre els diferents agents que componen l’oferta en el destí i, amb això, condicionaments negatius de la percepció i satisfacció dels turistes. Cal recordar que Morella també posseïx altres distintius de qualitat a nivell nacional, com la Q de l’Oficina de Turisme.

Més informació: