Forcall repara el teulat de la Biblioteca


comarquesnord.cat, Forcall
dimecres, 20 d’octubre de 2010

L’Ajuntament de Forcall s’ha vista obligat a actuar en l’edifici on se situen la biblioteca i la ludoteca del poble. El problema a solucionar, les filtracions que produïa el mal estat del teulat. En principi l’obra, si el temps acompanya, es podrà portar a terme de forma ràpida, però mentre tant la biblioteca no podrà donar servei. El pressupost, de 20.000 euros, espera tindre ajuda del fons de compensació, però encara no està segur.

El que si que continua funcionant és la ludoteca, però per motius de seguretat s’ha traslladat als xiquets a una ubicació provisional mentre duren els treballs de reparació. Curiosament els usuaris de la ludoteca aquest curs gaudiran de tres espais diferents. L’edifici que compartien en l’espai de lectura, el lloc provisional on han estat ubicats ara, i la nova ludoteca que s’està acabant de construir en el que va ser l’antiga casa del Metge.

Per a que ningú tinguera la excusa de les obres per deixar la lectura, els gestors han fet préstecs de llibres per a un mes per tal de que no troben a faltar l’espai mentre duren les obres.

Més informació: | | |