Morella consciència de la importància de la prevenció del càncer de mama les dones d’entre 45 i 69 anys


Etiquetes:


comarquesnord.cat, Morella
dijous, 21 d’octubre de 2010

L’Ajuntament de Morella continua amb la conscienciació als seus veïns de la importància que té realitzar actuacions de prevenció del càncer de mama. En la jornada d’avui, organitza conjuntament amb les Conselleries de Sanitat i Benestar Social i l’àrea d’Infodona, una xarrada informativa per a les dones d’entre 45 i 69 anys. Cal recordar, que el consistori també coordina i facilita els mitjans de desplaçament de les revisions anuals.

La regidora de benestar social, Malú Blasco, destaca que “l’important per a l’Ajuntament, són les persones i, en este cas, apostem per les dones. Des d’ací, estem sensibilitzats amb la prevenció d’una malaltia tan important i proporcionem tota la informació i els mitjans que siguen necessaris”. Cal assenyalar que el consistori facilita que les veïnes del municipi acudisquen a les revisions cada any, coordinant les cites o proporcionant mitjans per al desplaçament fins Vinaròs.

Respecte a la xarrada d’avui, Blasco considera que “cal sensibilitzar les persones de la importància que té la revisió que es realitza cada dos anys, ja que el més important són les proves preventives”. La xarrada la impartirà la doctora de planificació familiar i tècnica de la Unitat de la Promoció de la salut en el Centre de Salut Pública de Benicarló, María Teresa Pedrosa.

D’altra banda, des de l’àrea de benestar social també es va organitzar aquest dijous, una xarrada sobre els recursos per a la gent gran del municipi.

Més informació: