Comença la darrera fase de la rehabilitació del Teatre de Calaceit


Etiquetes: , ,


comarquesnord.cat, Calaceit
divendres, 22 d’octubre de 2010

La rehabilitació del Teatre de Calaceit, un dels principals projectes que s’han desenvolupat en la localitat durant los darrers anys, finalitzarà en los pròxims mesos. De fet, segons va explicar l’alcaldessa del municipi, Rosa Domenech, “ara s’estan realitzant los interiors de la primera i segona planta del edifici, que seran los espais que ocuparan el “Hogar dels Jubilats” i la “Escola Municipal de Música”.

Actualment, los operaris estan distribuint les dos plantes per adequar-les als respectius usos per a després acabar de pavimentar los pisos i posar la calefacció. De esta forma, des de l’ajuntament se preveu que a principis del pròxim mes de desembre les dues entitats puguen tornar a desenvolupar la seua activitat en este edifici històric. Des de l’administració local s’ha prioritzat la finalització d’estes dos plantes per què eren uns espais “molt demanats i molt necessaris” per als veïns.

Un cop finalitzats estos treballs, està previst que s’inicio l’adequació de la part baixa del immoble i que serà ocupada pel teatre i els vestuaris. Així, si tot va segons les previsions, la rehabilitació podrie donar-se per finalitzada a meitat del pròxim 2011.

Més informació: | |