Representats del PAR demanen que es reprenguen les obres de la N-232


comarquesnord.cat, Mont-roig
divendres, 22 d’octubre de 2010

Alcaldes i representants del PAR (Partit Aragonès) del Matarranya i el Baix Aragó han sumat esforços perquè es reprenguen les obres de la carretera N-232 entre l’eixida de Ràfels i el límit de província. Ahir (dijous 21 d’octubre), los alcaldes de Mont-roig, Torredarques i Ràfels, així com lo vicepresident de la Comarca del Matarranya, Francisco Esteve, lo president del Comité Local del PAR a Alcanyís, José María Fuster, i el president de la Comarca del Baix Aragó, Víctor Angosto, van fer una acció reivindicativa a la mateixa N-232 denunciant lo seu mal estat.

L’alcalde de Torredarques, Luis Ángel Giner, va explicar que “ha estat un acte per a queixar-mos de l’estat de la carretera, que està molt malament. Està destrossada i perillosa. I creiem que de cara a l’hivern, si mos neve com mos va nevar l’últim any, se posarà pitjor”. Giner va recordar que les últimes inversions que s’han fet a la N-232 “s’han gastat en no-res, en deixar-la pitjor de lo que estave”. Per això, si les obres estaran parades durant los tres pròxims anys, l’alcalde de Torredarques entén que “per lo menos, que faiguen un manteniment o un arreglo” de la carretera.

Giner va defensar que esta reivindicació “es per una qüestió de dignitat i seriositat”, ja que “portem 20 anys amb lo tema de la carretera i cap Govern ha estat capaç de tirar-la per avant”. Lo tram pendent d’execució de l’obra és lo que hi ha entre l’entrada a Ràfels i el límit de província, és a dir, tot un tram que calcigue terres del Matarranya. En relació als pressupostos, que contemplen dos partides de 150.000 euros que s’invertiran los anys 2011 i 2012 a la N-232, l’alcalde de Torredarques creu que “no creem que arribo en eixos diners per a fer lo que natres volem que se faigue”.

Més informació: | | |