Calaceit, Cretense i Pena-roja guanyen a la setena jornada mentre que el Valderrobres treu un punt a Alcanyís

comarquesnord.cat, Matarranya
\ diumenge, 24 d’octubre de 2010\

Gust agredolç. Lo Valderrobres CD no va poder superar a l’Sportin Alcanyís (2-2) en un dels partits més interessants de la setena jornada de la 1ª Regional. Lo partit se li va posar de cara a l’equip del Matarranya, que va veure com abans del descans anave 0-2 i inclús va tindre alguna ocasió més per matar el partit. Manuel Bel, entrenador del Valderrobres, va concretar que “la primera part va ser molt bona i al començament de la segona part, en dos accions molt desafortunades per part nostra, mos vam empatar”. Bel reconeix que s’hagués pogut guanyar, però que se valore positivament este empat per lo potència del rival. En este punt, lo Valderrobres se quede a la 4ª posició. La pròxima jornada, partit difícil per al Valderrobres que jugarà al camp del Chiprana.

Lo Cretense se consolide a la part alta de la classificació després de guanyar este cap de setmana (1-0) al Torrecilla. Lo jugador del Cretense, Sergi Manero, va dir que “van ser dos mitges parts molt diferents. Los primers 45 minuts van ser amb molta pilotada”, però a la segona part, lo Cretense va eixir enxufat, va aconseguir un gol i va fer “algunes jugades interessants”. Manero va remarcar que pensaven que guanyar este partit “mos costarie menos”, i va remarcar que l’enfrontament se va embrutar molt després del gol. A més, van aparèixer nombrosos desperfectes al vestuari visitant una vegada va acabar lo partit. La pròxima jornada, lo Cretense visite al Sàstago, on intentarà sumar tres punts més i consolidar-se com un dels equips revelació d’esta lliga.

Lo Pena-roja CF va sumar este cap de setmana la seua segona victòria consecutiva fora de casa, després de guanyar (2-4) al Samper de Calanda. “Lo treball, cada setmana se va notant més, los xavals van sortir molt concentrats al camp i tot lo que fem als entrenaments va sortint poquet a poquet”, va remarcar lo tècnic del Pena-roja, Jose de Laris. L’equip matarranyenc va eixir molt fort al camp, i en només 20 minuts guanyave 0-3. Tot i el bon joc desplegat, lo partit se va complicar després de la dubtosa expulsió d’un dels seus jugadors. Lo rival se va arrimar al marcador, 2-3, però lo Pena-roja va saber controlar lo partit. La pròxima setmana, hi haurà jornada de descans per al Pena-roja, que se consolide a la 14ª posició amb 7 punts.

Lo Calaceit CD va aconseguir este cap de setmana la seua primera victòria de la temporada (1-0) a costa d’un Alcanyís B que venie de guanyar tres partits consecutius. David Insa, membre de la directiva de l’entitat esportiva del Matarranya, va destacar que “estem contents pel resultat”, però que hi ha molta preocupació perquè un dels seus jugadors va haver de ser retirat del camp després de que es desmallés enmig del partit. Pel que fa al joc, Insa va explicar que “l’equip va marcar al voltant del minut 25 de la primera part”, però que amb lo resultat en contra, l’Alcanyís B “se va tirar a l’atac”. De fet, la segona part “va ser un atac constant dels visitants”, però lo Calaceit va saber aguantar el partit. Amb estos tres punts, lo Calaceit puge fins la 16ª posició.

Equip: Calac

Més informació: | | |