El Morella aplasta al Platges d’Alcossebre a domicili

comarquesnord.cat, Alcossebre
\ diumenge, 24 d’octubre \

Espectacular victòria del Morella F.C. la que aconseguia aquest diumenge pel matí al Camp Municipal d’Alcalà davant el Platges Alcossebre. Dos conjunts que acudien a la cita empatats a punts a la classificació, encara que en aquest cas el Morella va ser infinitament superior al seu rival i li va endossar un contundent 2-6. El partit al quart d’hora ja estava resolt a favor del Morella que guanyava per 0-3.

Eixida contundent del Morella, atossigant al Platges d’Alcossebre amb un pressió bestial que li va permetre recuperar molt balons i aconseguir tres gols matiners que van liquidar totalment l’encontre. Al quart d’hora el Morella ja estava amb un clar 0-3 a favor al marcador amb dues dianes de Jordi i una de Moles. El gran ritme que va implantar el Morella li va donar un magnífic resultat i amb els 3 gols l’encontre quedava a plaer per als de Diego Boix. Amb tant d’avantatge al marcador el Morella va baixar un poc el ritme, encara que Moles estavellava un baló al travesser i marcava el 0-4 abans del descans. Corria el minut 42 quan el jove davanter morellà aconseguia el seu segon gol al partit i un escandalós 0-4 amb el que acabava la primera part.

A la reanudació el Morella va baixar un poc físicament. El partit es jugava a Alcalá a les 12 hores del diumenge amb molt de sol i calor. Al minut 50, el Platges Alcossebre aconseguia marcar l’1 a 4 i posteriorment vindria el 2-4 a l’eixida d’un còrner. Els dos gols van alimentar les esperances del conjunt del Baix Maestrat per tal d’intentar empatar el partit. El Platges Alcossebre va fer canvis arriscats per tal de tenir un poc més de presència en atac, fet que va desprotegir un poc la parcel·la defensiva. A la desesperada el Platges Alcossebre es va anar en busca de més gol i el que va resultar es que el Morella acabaria de rematar la feina a la contra. Víctor i Jordi aconseguirien marcar el 2-6 definitiu que li donava una grandissima victòria al Morella fora de casa.

Amb aquest resultat el conjunt de Diego Boix suma ja 16 punts i ocupa la 3ª posició a la classificació, lluitant per assentar-se a la part alta de la classificació.

La propera setmana el Morella rebrà al Camp de la Fàbrica de Giner al Peñiscola, segon classificat en el que serà sense cap dubte el partit estel·lar de la 7ª jornada a la 2ª Regional Grup 1.