El Vilafranca perd a Atzeneta amb un arbitratge de ‘cachondeo total’

comarquesnord.cat, Atzeneta
\ diumenge, 24 d’octubre de 2010 \

El Vilafranca caia derrotat al Camp del Porrejat d’Atzeneta per 4 gols a 2, en un partit que comptava amb un protagonista indiscutible, l’àrbitre José Luis Salt. El veterà col·legiat castellonenc ja no està per a dirigir partits d’aquestes característiques i això es va posar en evidència el terreny de joc. El segon gol de l’Atzeneta va ser aconseguit en un fora de joc estratosfèric i va condicionar totalment el partit. El Vilafranca ho va intentar de debò a la segona part, però no va poder traure res positiu del Porrejat.

L’encontre començava amb clar domini de l’Atzeneta, que va eixir a per totes. Al minut 4 arribaria l’1 a 0 en un remat de cap dels locals que superaven per alt a la defensa vilafranquina. El domini de l’Atzeneta al primer quart d’hora va ser abrumador, encara que poc a poc el Vilafranca aniria llevant-se de damunt el domini local i a arribar amb perill a la porteria de l’Atzeneta. Corria el minut 21 quan Bayot botava magistralment una falta, penjant el baló a l’àrea i per baix Javi s’anticipava i enviava el baló al fons de la porteria (1-1). Poc després vindria la jugada clau del partit. Dos jugadors de l’Atzeneta arranquen en claríssim fora de joc i es presenten davant de Víctor. Per a més ‘inri’, el passe de la mort final també era fora de joc ( 2-1 ). Salt Cortés va voler xiular joc primerament davant les protestes, però va acabar concedint aquest esperpèntic gol. Davant del desconcert vilafranquí, l’Atzeneta es posaria 3-1 al minut 38 amb una gran acció individual. Amb aquest resultat acabaria la primera part.

A la segona part el Vilafranca va ser superior. Als 4 minuts de joc arribaria el 3-2, aprofitant Sales una indecisió de la defensa i el porter de l’Atzeneta i a plaer aconseguia retallar distàncies. El Vilafranca va apretar molt a la segona part i tindria varies ocasions. Una amb un gran xut de Pablo Prades i una excel·lent parada del porter local. Pablo també tindria un altra ocasió amb un xut que va eixir massa creuat. Per banda esquerra el Vilafranca entrava bé i Miquel va fer un gran xut que va eixir llepant el travesser. L’Atzeneta a la contra també va disposar d’oportunitats a les botes de Joan i Ricardo que no van poder culminar en gol. L’eixida de Loras al camp va donar major presència als vilafranquins a l’àrea rival, però l’Atzeneta es va saber defendre. Al minut 88, l’àrbitre xiulava un penal a favor de l’Atzeneta que significaria el 4-2. No va deixar jugar més, Salt Cortés pitava el final quan encara quedaven dos minuts del temps reglamentari. Tant Atzeneta com Vilafranca van acabar prenent-se l’arbitratge com un ‘cachondeo’ total, en un encontre jugat amb gran esportivitat.

La propera setmana el Vilafranca tornarà a jugar fora de casa en partit que s’ha canviat d’ordre. Amb motiu de la Fira de La Jana, el Vilafranca visitarà al conjunt del Baix Maestrat en partit previst per al dissabte a les 5 de la vesprada.

\ resultat \
UE Atzeneta 4-2 CF Vilafranca

\ alineació \
Alineació C.F. Vilafranca: Víctor, Santos, Héctor, Carlos Pitarch, Miquel, Bayot, Javi, Román, Raül, Pablo Prades i Sales. També van jugar Prats, Loras i Toni.

\ gols \
1-0 min 4 ; 1-1 min. 21 Javi; 2-1 min. 31; 3-1 min. 38 ; 3-2 min. 49 Sales ; 4-2 min. 88