Arriben les jornades de la gent gran a Vilafranca, entre el 28 i el 6 de novembre


Etiquetes: ,


comarquesnord.cat, Vilafranca
dilluns, 25 d’octubre de 2010

Vilafranca celebrarà les Jornades de la Gent Gran entre el 28 d’octubre i el 6 de novembre, segons ha explicat el regidor de Gent Gran, Joan Barreda. Les activitats s’iniciaran el dijous dia 28 amb un viatge cultural a Tarragona, on es visitarà la ciutat romana i les muralles. El dissabte dia 30 arribarà el teatre a la Casa de Cultura, amb la interpretació de “3 forasters a Madrid”, a càrrec de la companyia Cresol.

Dimecres dia 3 es desenvoluparà una conferència a càrrec d’Asunción Marín, sobre dietètica i alimentació. La conferència es durà a terme a les 18h a la Casa Social. El dijous dia 4 es presentaran els treballs que han dut a terme els alumnes de la Universitat per a Majors de Morella i Vilafranca. El divendres dia 5 es projectarà el musical 7 Núvies per a 7 germans. Finalment, el dissabte dia 6 al Parador de Festes tindrà lloc el sopar que conclourà la setmana. Per a les activitats es preveu una participació elevada. “L’autobús s’ha quedat complet”, segons ha declarat Barreda.

Novetats
La programació segueix la pauta d’anys anteriors. Aquest any com a novetat s’ha introduït la presentació dels estudis que els alumnes de l’UJI elaboren per grups. De Vilafranca es presentaran tres treballs sobre diferents matèries que analitzen la història, la societat o la cultura del municipi. Amb aquests treballs s’han creat publicacions que es donaran a conèixer als veïns

Més informació: |