L’Ajuntament de Morella convoca el concurs de cartells de l’Anunci


Etiquetes: , ,



comarquesnord.cat, Morella
» dimarts, 26 d’octubre de 2010

L’Ajuntament de Morella va aprovar en junta de govern les bases de la convocatòria del concurs de cartells de l’Anunci. Els treballs es podran presentar fins al 18 de desembre i s’exposaran a Les Sales Gòtiques. En total, es repartiran prop de 2000 euros en premis.

Les bases inclouen quatre categories distintes. Un primer premi dotat de mil euros i unes categories per a artistes locals. Així, el millor cartell dissenyat per una persona nascuda o resident en Morella obtindrà 500 euros i els millors cartells de jóvens de l’Institut de Secundària i del Col·legi Mare de Déu de Vallivana,
percebran 300 i 150, respectivament.

Els cartells han d’incloure obligatòriament els logotips de l’Ajuntament de Morella i de Morella Turística i la pàgina web www.morella.net. També, el text “l’Anunci, 28 d’agost 2011, Morella”. Precisament, es poden trobar les bases en esta mateixa pàgina web.

» S’anuncia el Sexenni de 2012
Cal recordar que l’Anunci és la festa en què s’anuncia l’arribada del Sexenni l’any següent. En ell, nombroses carrosses sobre temàtiques diverses, recorren els carrers de Morella convertint-se en una “guerra” de confeti. En la desfilada de l’any 2005, van participar més de dos mil persones, distribuïdes en quaranta-dos carrosses distintes. En total, es van llançar unes quaranta tones de confeti.

Més informació: | |