La Diputació aprova l’ampliació d’una carretera al Boixar i la de La Mata a límit de província


comarquesnord.cat, Castelló
dimarts, 26 d’octubre de 2010

El vicepresident primer de la Diputació, Francisco Martínez, ha anunciat que l’equip de govern porta al ple aquest dimarts l’aprovació inicial de quatre expedients per a l’inici de la tramitació del projecte que permetrà millorar altres quatre punts de la xarxa de carreteres la xarxa provincial de Castelló, entre els que es troba el projecte de construcció, estudi d’impacte ambiental i estudi d’integració paisatgística de la CV-105, des de l’encreuament amb la CV-106 fins al Boixar, valorada en 4.523.950 euros i l’ampliació i millora de la carretera CV-120, des de la Mata al límit de la província, amb una injecció econòmica d’1.862.456 euros.

El vicepresident primer de la Diputació, Francisco Martínez, ha subratllat “la important dotació econòmica que aconsegueixen els quatre projectes, més de 18 milions d’euros, i que s’aniran desenvolupant al llarg dels pròxims anys. Una mostra del compromís de l’equip de govern de la corporació provincial amb el conjunt dels ciutadans de l’interior de Castelló. No solament permetran un increment de la seguretat vial, sinó que a més facilitaran el moviment dels castellonencs que viuen en aquestes zones de l’interior, els que necessiten un major suport per a poder accedir de manera ràpida i efectiva als serveis i prestacions que ofereixen altres localitats amb més recursos”.

A banda de les carreteres de la comarca, també s’aprova l’ampliació i millora de la carretera Fuente la Reina als Calpes, amb un pressupost de 3.399.271 euros i l’ampliació i millora de la carretera CV-213, de Gaibiel a Navaixes, amb una inversió de 8,501.002 euros.

Més informació: | | |