Alberto Fabra, alcalde de Castelló (PP) recolza al BLOC en favor de TV3 a l’alcaldia però no a les Corts


comarquesnord.cat, Castelló
dimecres, 27 d’octubre de 2010

El portaveu del BLOC a l’Ajuntament de Castelló, Enric Nomdedéu, ha declarat aquest dimecres que “el recolzament del PP a la nostra declaració institucional sobre les emissions de la TV3 al País Valencià representa tota una presa de pèl a la ciutadania de Castelló. De fet, l’alcalde de Castelló, en la seua condició de diputat, va votar en contra d’una inciativa del BLOC debatuda al maig de 2009 a les Corts Valencianes, en la qual es demanava el mateix que ara plantegem a l’Ajuntament de Castelló”.

“El PP juga a la confusió”
Nomdedéu ha recordat que “el PP juga a la confusió, una vegada més. Va rebutjar instar el Consell des de les Corts Valencianes i ara, en canvi, l’instarà des de l’Ajuntament de Castelló. En qualsevol cas, la manca de voluntat de solucionar el tema de les emissions de la TV3 al País Valencià és més que evident, ja que portem des del 2007 amb hostilitat manifesta per part del Consell i sense fer res per solucionar la qüestió. I en tot açò, Alberto Fabra, actual Coordinador General del PPCV, té una responsabilitat cabdal”.

El regidor nacionalista ha explicat que “el PP sembla ser que vol salvar la cara davant la ciutadania de Castelló, tot recolzant ací una reclamació que rebutgen a les Corts, i sobre un problema que han contriubuït decisivament a generar. De fet, en la declaració institucional que aprovarem al plenari de demà fins i tot es diu textualment que la manca de voluntat del PP valencià d’arribar a un acord de reciprocitat amb la Generalitat de Catalunya per tal que les emissions de les televisions públiques d’ambdós territoris es pogueren veure al País Valencià i a Catalunya, va quedar clarament reflectida en el vot contrari a les Corts Valencianes, al maig de 2009, d’una iniciativa defensada pel diputat i Secretari General del BLOC, Enric Morera. Això és el que votarà el PP, demà dijous”.

Finalment, Nomdedéu també s’ha congratulat que “el PSOE local també recolze la nostra proposta, malgrat que ara, des del Govern Central, es vulga tombar la ILP Televisió sense fronteres que pretén solucionar d’una vegada per totes, i per a tot l’Estat Espanyol, la situació de les emissions de televisions i ràdios en llengües cooficials. Esperem que aquest recolzament no siga de cara a la galeria i que pressionen per tal que la ILP puga ser tramitada en el Congrés”.

Més informació: | | | | |

/span> comentaris

  1. I el PSOE ací vota a favor i a Madrid ens tombe la ILP.
    Tots dos partits son iguals, fora espanyolistes traidors de les nostres terres, que no ens enganyen més.
    Encara que ací vinguen de bones persones i ens recolzen segueixen representant a un partit que després ens ho nega.

  2. jofre, de benicarlo enllaç al seu comentari

    SI si fora partits espanyolistes i TAMBE PARTITS PANCATALANISTES de les nostres terres, que no ens enganyen més! visca VALENCIA LLIURE DE ESPANYOLS I CATALANS. JA JA JAAAAAAAAAAAAA.