Pep Sala, de Sau, roda al Restaurant Daluan de Morella

comarquesnord.cat . Morella . dimecres, 27 d'octubre de 2010 .
Etiquetes: , , , , ,

Pep Sala, del grup Sau, ha tornat a Morella després de 20 anys, però en aquest cas ha canviat les cançons per receptes. El músic català està preparant un documental amb la millor cuina que es fa a les Terres de l’Ebre i no ha volgut deixar de banda, estant tant a prop, els guisos de Morella.

. El restaurant Daluan, “notable”

Ha triat el Restaurant Daluan, quin prestigi, malgrat la seva joventut -ja que sols fa tres anys que roman obert- està sent reconegut a tot arreu. De fet en l’Anuari Gastronòmic de la Comunitat Valenciana, d’Antonio Vergara, repetix enguany en el destacat de Notables, i és considerat un dels set millors restaurants de la Comunitat Valenciana.

El mestre cuiner, Avelino Ramon, ha obsequiat a l’equip amb una degustació de plats, alguns dels quals formaran part de les jornades dedicades a la cuina de tardor que encetarà el restaurant a primers de novembre. Aquestos han estat els plats que després s’han gravat per tal de formar part d’aquest document que vol destacar la forma de tractar els diferents productes de la terra, i les possibilitats que ofereixen els mateix en mans dels grans mestres de la cuina.

El documental estarà finalitzat l’any vinent, i es molt probable que sigue TV3 qui l’emeta.

Més informació: | | | | |