La travessia de la Vall del Tormo estarà totalment acabada en unes setmanes



comarquesnord.cat. La Vall del Tormo
\ dijous, 28 d’octubre de 2010 \

Los treballs de la travessia de la Vall del Tormo tenen los dies comptats i en poques setmanes se podran donar per finalitzats. L’alcalde del municipi, José Miguel Timoneda, va destacar que “ja ho tenim tot pràcticament acabat” i ara faltarie “empalmar la llum de les faroles”. També faltarie modificar algun senyal que obstaculitzen en los passos de zebra o adequar alguns dels accessos per a minusvàlids, unes obres que competeixen al Ministeri de Foment.

Les obres de la travessia de la Vall del Tormo s’han allargat més d’un any i Timoneda va remarcar que “s’ha tirat per avant gràcies a la nostra insistència i al Ministeri de Foment”, ja que lo cost final puge a 1,3 milions d’euros. Los treballs d’adequació de la travessia de la Vall han consistit en canviar lo ferm de la carretera i millorar lo seu drenatge, modificar totes les voreres i també arreglar lo sistema de canalització d’aigües i soterrar los cables de la llum i del telèfon.

A més, al llarg de la travessia hi haurà diferents zones d’aparcaments de cotxes i l’alcalde de la Vall del Tormo va apuntar que los veïns n’estan molt contents, en especial pel nou drenatge de la carretera, ja que quan plovie molt, hi havie zones molt inundables. Timoneda també va aclarir que al llarg dels treballs “ha hagut moltes molèsties, però s’ha de comprendre que una obra d’esta envergadura sempre genere algun problema que altre”.