Morella finalitza la primera fase de construcció de nínxols al cementeri


Etiquetes: ,



comarquesnord.cat, Morella
\ dijous, 28 d’octubre de 2010 \

L’Ajuntament de Morella ha conclòs la primera fase de construcció de nínxols al cementeri. En total, per mitjà d’aquesta nova actuació el nombre de places disponibles s’ha incrementat en quaranta-vuit. A més, la brigada municipal ultima les tasques de condicionament dels sis cementeris del terme de Morella.

L’edil de medi ambient, Rafael Pallarés, afirma que “els nínxols s’han construït al costat de l’ermita, per a preservar la seua imatge i la seua distribució”. L’ermita se situa al final del corredor central i, els nous nínxols es troben en l’espai que quedava lliure en la part esquerra. A més, el regidor afegix que “durant tot l’any es du a terme un treball de manteniment important, però s’intensifiquen els esforços amb vista al dia de Tots Sants”. Així, la brigada municipal s’ha encarregat de condicionar els cementeris de Morella, Xiva, Ortells, la Pobleta, Herbeset i la Llèqua. D’aquesta manera, es treballa perquè el dia en què més visitants acudixen als distints cementeris del terme, estos es troben en perfecte estat.

Cal recordar, que l’any passat es va rehabilitar l’ermita del cementeri, una important obra amb càrrec al Pla E, que va servir per a preservar aquest immoble de principis del segle XX. El pressupost d’aquesta actuació va ascendir a 59.000 euros.

Més informació: |