Morella visita Gandia dins d’un projecte de turisme social




comarquesnord.cat, Morella
dijous, 28 d’octubre de 2010

Morella i Gandia continuen amb el projecte de benestar social ‘Coneix la nostra terra’ amb el qual es succeeixen diferents intercanvis de visitants. Aquesta setmana, 44 jubilats morellans han visitat la localitat valenciana. Els gandiencs van visitar la capital dels Ports el passat estiu mitjançant aquest programa que pretén reforçar els vincles entre la costa i l’interior de la Comunitat Valenciana.

La regidora de benestar social, Malú Blasco, destaca que “aquest projecte de turisme social entre ciutats és important per als nostres veïns, perquè així coneixen altres llocs de la nostra geografia”. A més, afegeix que “és una forma de reforçar els llaços d’unió entre la costa i l’interior”.

Respecte a l’evolució d’aquesta iniciativa, Blasco assenyala que “el programa és un èxit, ja que molts veïns de Gandia van venir a Morella i, ara, nosaltres hem retornat la visita, esperant realitzar nous intercanvis de cara al 2011”.

Els morellans van gaudir aquests dies dels atractius turístics de Gandia, com el Museu Arqueològic, l’Antiga Universitat, el Convent de Sant Roc, la Casa de Cultura, el Museu Faller o el Centre Històric. A més, van degustar la cuina típica de la ciutat valenciana, a través dels menjars i sopars en diferents llocs de la localitat. 
Morella continua així potenciant els llaços d’unió entre les localitats de la costa i l’interior, com succeeix amb el projecte conjunt amb Benicàssim ‘Fusió de Sensacions’.