El Cinctorrà suma un punt al difícil camp del Rossell

comarquesnord.cat, Rossell
\ diumenge, 31 d’octubre de 2010 \

Important punt el que aconseguia sumar l’Esportiu Cinctorrà en la seua visita a Rossell, tenint en compte a més que els de Dani Blanch afrontaven l’encontre amb prou baixes i que al minut 22 del partit perdien per 2 gols a 0.

El partit començava amb major domini del C.E. Cinctorrà que va eixir millor plantat al terreny de joc que el Rossell. Vàries aproximacions al tram inicial de l’encontre del Cinctorrà, però el Rossell, al minut 20 marcava l’1 a 0 en la primera arribada a l’àrea cinctorrana. Dos minuts després, al 22, vindria el 2-0 per al Rossell, que aprofitava un error de coordinació dels centrals del Cinctorrà. Les coses se li complicaven moltissim als de Cinctorres.

L’equip de Dani Blanch va lluitar i també va realitzar diferents canvis possicionals al terreny de joc. Amb ganes i força el C.E. Cinctorrà retallava distàncies al marcador. Corria el minut 40 de la primera part quan David Temprada amb un centre-xut quasi des del còrner, marcava el 2-1, sorprenent totalment al porter del Rossell. Amb el 2-1 s’acabava la primera part.

A la reanudació, el Cinctorrà va eixir buscant el gol de l’empat, que arribaria al minut 63. Falta a favor del Cinctorrà que llança Iván. El potent xut del defensa esquerrà Iván, feia pujar el definitiu 2-2 al marcador.

El partit es disputa a partir del 2-2 amb molta tensió, agressivitat i força sense cap dominador clar. Al minut 78, el davanter del Rossell, JJ és expulsat per Falomir Sanz amb roja directa per propinar un cop de cap a Fran de manera intencionada. Gran actuació de l’àrbitre Falomir Sanz i bon punt per al Cinctorrà, que malgrat les baixes era capaç de traure un empat d’un camp sempre difícil. El 2-2 es podria considerar com a un resultat just en aquest encontre.