El Morella, el Vilafranca i el Cinctorrà empaten els encontres del pont de Tots Sants

comarquesnord.cat, Morella
\ dissabte, 30 d’octubre de 2010 \

El Morella, que jugava dissabte l’encontre d’aquesta setena jornada de lliga contra el Peñíscola, no aconseguia desfer el 0-0 inicial a la Fàbrica Giner, pel que el partit quedava en taules. Els morellans, que ocupaven fins aleshores el tercer lloc de la classificació, medien forces aquesta setmana a casa contra l’immediatament superior, el Peníscola, que amb 16 punts estava en lloc d’ascens. D’aquesta manera, encara que amb un empat, es demostra una vegada més el bon camí que segueix l’equip dels Ports aquesta temporada, on està deixant bon sabor de boca en la major part dels partits i ha encarrilat molt bé la lliga de segona regional.

Pel que fa al Vilafranca, també empatava l’encontre avançat a dissabte, en aquest cas a domicili front a La Jana. Ha estat un empat just, on destaca que, al descans, guanyava el Vilafranca per 0-2 i els de La Jana han aconseguit remuntar el resultat en els darrers 45 minuts. Els gols vilafranquins corrien a càrrec de Jordi i Raul Monfort.

Durant aquesta jornada de lliga del pont de Tots Sant, també empatava el Cinctorrà. Si bé els dels Ports anaven perdent front al durant bona part del partit, Temprado i Ivan van fer els dos gols que portaven l’empat.

Per tant, aquesta setmana no ha perdut cap equip dels Ports, però tampoc ningú ha guanyat. La casualitat ha volgut que tots tres saldaren els seus respectius encontres amb empats.