Els formatges de Catí, a ‘Cuerpo y Mente’



comarquesnord.cat, Catí
dilluns, 1 de novembre de 2010

Els formatges de Catí continuen apareixent en mitjans de comunicació. Recentment, la revista ‘Cuerpo y Mente’ dedicava un espai, a la secció ‘escaparate, nuestra selección’ al formatge artesanal de cabra i romer.

En l’apunt, es pot llegir que “en la vall de Catí, situat a la serra del Maestrazgo, el pastoreig ha sigut un mitjà de vida habitual durant segles”, alhora que s’afegeix que “aquest formatge de cabra i romer està elaborat amb llet procedent de cabres que pasturen al vall de forma totalment ecològica”.

La revista conclou dient que “els formatges d’aquesta cooperativa castellonenca han sigut reconegut amb nombrosos premis en diversos certàmens nacionals i internacionals”.

Amb Antonio Vergara
Alhora, també recentment, els formatges de Catí han estat presents, per invitació personal d’Antonio Vergara, a la presentació de l’Anuari de Cuina de la Comunitat Valenciana, on “disposàvem d’un estand on vam mostrar tota la gama de formatges de Catí i Morella, ademés vam donar a degustar el formatge als assistents”, segons apunten des de l’empresa catinenca.

Aquest anuari, on eixen mencionats restaurants i altres comerços de les nostres comarques, és un dels més prestigiosos que es publiquen a la Comunitat.

Més informació: | |