La Festa del Comerç 2010 es celebra entre el 22 i el 27 de novembre



comarquesnord.cat, Morella
dilluns, 1 de novembre de 2010

Un any més, Els Ports Ràdio organitza la Festa del Comerç Ports-Maestrat, que arriba enguany a la seua 9ena edició i continua apostant per les novetats introduides l’any passat, entre les que destaca que el sorteig d’un regal cada minut passava a fer-se en directe des dels estudis de la ràdio comarcal per facilitar així a tota la comarca que puguen ser testimonis del festival de productes que seran rifats.

La Festa del Comerç, com ve sent habitual, es celebra a finals del mes de novembre, estructurant-se en tres parts. Des de començament de mes els oïents de Els Ports Ràdio estan coneixent mitjançant anuncis publicitaris quins comerços participen en la promoció i quin és el regal que cedeixen per a la Festa. Al mateix temps, tots aquells establiments col.laboradors donen butlletes als seus clients a canvi de les compres que faiguen, de forma que a més compres, més possibilitats de guanyar algun premi.

És aquesta setmana, del 22 al 26 de novembre quan, des dels estudis de la ràdio comarcal i en rigorós directe, es procedeix al sorteig dels regals que hi ha en joc. D’aquesta manera tots aquells que tinguen paperetes poden seguir l’emoció de saber si els seus numerets tenen premi o si enguany no ha hagut sort. En aquesta mateixa web podràs consultar el llistat de premiats minuts després de cada sorteig.

El sortejos, en directe per Els Ports Ràdio
El sorteig es pot seguir en directe durant tota eixa setmana a les 13.10h. escoltant Els Ports Ràdio al 89.0. Com es fa cada any, si en unes setmanes no eixen els guanyadors, els premis seran sortejats de nou. Aquesta vegada, però, ja no serà mitjançant les paperetes sinó directament amb una trucada telefònica a Els Ports Ràdio el dia que s’anunciarà oportunament amb antel.lació.

Una tercera part de la Festa del Comerç són els guardons que lliura cada any Els Ports Ràdio als emprenedors de la comarca. La IX Edició dels Premis del Comerç dels Ports tenen diverses categories entre les que es troba els destinats a la “Empresa amb història”, a l’”Empresa Emprenedora” ó el “Premi a la innovació i al disseny”. Això serà el dissabte 27 de novembre.

La Festa del Comerç està organitzada per Comunicacions dels Ports (Els Ports Ràdio, nord·la televisió comarcal, comarquesnord.cat i el setmanari d’informació Comarcal Notícies), està patrocinada pel Patronat Municipal de Turisme de Morella, per Asetmico i per Ruralcaixa; i té la col.laboració especial de Servicios Panaderia SL, Congelados Frimont SA, Huevos Sales SL, BDB Garmon Coop V, Productos Geysel SL, Aigua de Benassal, Tradicions i Carns Querol, a més a més de centenars de comerços de les comarques nord.

» LLISTAT PREMIS FESTA DEL COMERÇ 2010

Més informació: | |