Els alumnes que han participat al concurs de monòlegs faran una actuació per al Matarranya



comarquesnord.cat, Matarranya
dimecres, 3 de novembre de 2010

Los alumnes que han participat enguany al Taller de Monòlegs i Improvisació Teatral faran una actuació lo pròxim 5 de desembre per a tots los veïns del Matarranya. L’espectacle estarà dirigit pel professor, actor i reporter de España Directo, José Boto, i tindrà lloc al Salón Municipal de Massalió a partir de les set de la tarde. Amb esta actuació, se donaran per finalitzades les VII Jornades Culturals del Matarranya i la I Mostra de Teatre Aficiona’t d’agrupacions de la comarca.

Esta actuació se desgrane dels cursos que al llarg de les dos últimes setmanes a acollit lo municipi de Massalió i que suposen la tercera edició d’este taller de monòlegs. Per a esta edició, i com a novetat, s’havien programat dos nivells, un d’ells destinat per a persones que participen per primera vegada al curs, i un altre per a gent experimentada. A cada taller han participat unes quinze persones de diverses edats i han estat dirigits pel mateix José Boto.

De fet, Boto ha estat l’encarregat de dirigir lo Taller de Monòlegs en estes tres edicions, que reconeix que és una experiència impressionant. Actor i guionista, Boto ha intervingut en diversos programes de viatge com ‘Los Escapistas’ de canal AXN i sèries de televisió com ‘Siete Vidas’ o ‘Matrimonio con hijos’. Lo taller de monòlegs de la comarca ha estat finançat amb lo fons Leader que gestione lo grup d’Acció Local Baix Aragó-Matarranya.

Més informació: | | |