La llevaneus de Vilafranca, a punt per a l’hivern


Etiquetes: , ,



comarquesnord.cat, Vilafranca
dimecres, 3 de novembre de 2010

La màquina llevaneus de Vilafranca ja està a punt per a l’hivern 2010-2011. L’Ajuntament de Vilafranca ja ha realitzat totes les tasques de manteniment necessàries per a aquesta màquina, propietat del Consorci de Bombers de la Diputació de Castelló i que l’any 1992 era cedida a l’Ajuntament de Vilafranca. A més, la passada setmana es descarregava un ‘trailer’ amb saques de sal per a ser llançada a la carretera i evitar que es puguen formar plaques de gel.

Cal destacar que la UTE, encarregada del manteniment de moltes de les carreteres interiors de la comarca (entre elles la CV-12, Ares-Morella) disposa de 2 màquines llevaneus també amb seu a Vilafranca i s’encarreguen de la neteja de les carreteres CV-12 i CV-15 i també d’arribar a poblacions com Cinctorres, Forcall, Sorita, La Mata, Portell, La Todolella, Villores i Olocau, és a dir, tota la xarxa interior de la comarca.

La màquina de Vilafranca sempre ix a treballar quant li ho indiquen des de coordinació a Castelló i actua a la CV-15 (fins a Ares), CV- 173, fins al límit de la província a Terol i sol pujar també per La Iglesuela del Cid fins a Portell i netejar el port de Les Cabrilles.

Més informació: | |