Es rehabilitaran els llavadors del Tint


Etiquetes: , ,



comarquesnord.cat, Morella
dimecres, 3 de novembre de 2010

L’Ajuntament de Morella escometrà la recuperació dels llavadors del Tint. Amb això, es pretén recuperar aquest espai per al seu ús i donar-ho a conéixer entre els veïns i els visitants de Morella. Les obres començaran en breu i tenen un pressupost de 96.000 euros.

El primer edil del municipi, Ximo Puig, afirma que “es tracta d’un espai amb molta història, que representa una forma de vida del nostre municipi i que és important que es recupere per a la seua labor pròpia i per la recuperació d’un espai en si”.

Respecte a la intervenció, Puig assenyala que “el principal problema estructural de l’immoble és la coberta, que centrarà la principal part de la intervenció”. A causa d’aquestos problemes estructurals, els llavadors es troben apuntalats i tancats, amb les mesures de seguretat oportunes. Amb aquesta intervenció, l’immoble tornarà a acollir les funcions per a les que va ser construït, en els pròpers mesos.
L’Ajuntament també acostarà el projecte als usuaris de l’immoble, a fi d’informar sobre els detalls de l’actuació.

L’obra compta amb el recolzament de l’Agència Valenciana de Turisme, que subvenciona al 50% la intervenció. L’empresa municipal CISE serà l’encarregada de realitzar els treballs de rehabilitació i posada en valor d’aquesta infraestructura.

Més informació: | |