El Matarranya acull unes jornades per fomentar el treball de cara als més joves


Etiquetes:


comarquesnord.cat, Matarranya
dijous, 4 de novembre de 2010

La Comarca del Matarranya acollirà lo pròxim dilluns 8 de novembre dos cursets emmarcats en les II Jornades de Foment de Treball, organitzades per Omezyma. Des del Departament de Joventut del Matarranya van destacar que “hi haurà dos tallers. Lo primer d’ells serà d’onze del matí a dos de la tarde, i lo segon de tres a sis de la tarde”. Tots los jóvens interessats se podien apuntar als dos tallers, però des de Joventut han recordat que lo dia límit per inscriure’s a estos cursos se tancave lo dimecres 3 de novembre.

Lo primer d’ells se centre en “com buscar treball”. Dintre d’ell s’explicarà “com s’ha de fer un currículum, com buscar feina correctament, s’explicaran també los recursos que hi ha” i també se centrarà en com preparar-se una entrevista de treball i com aprofitar al màxim les xarxes socials en matèria de formació. La segona part de les jornades anirà dedicat “a la gent que vulgue muntar una empresa o tirar endavant un projecte”, i també s’explicaran “quins organismes te poden ajudar” a l’hora de ser emprenedor.

Des de Joventut van destacar que entre les persones inscrites hi ha de diferents perfils, i que estes jornades estan obertes a tots los jóvens. Tot i això, la majoria de gent interessada té al voltant dels 20 anys, i molta d’ella acabe d’entrar en el món laboral o s’ha quedat sense feina. Paral·lelament, i dintre d’estes Jornades de Foment del Treball organitzades per Omezyma, també hi ha algunes activitats organitzades i dirigides als instituts i que se centren en la visita a algunes empreses del territori.

Més informació: