La Fira d’Aliments i Artesania de Mont-roig arriba a la seua vintena edició


Etiquetes:


comarquesnord.cat, Mont-roig
divendres, 5 de novembre de 2010

Mont-roig celebre este cap de setmana la XX edició de la Fira d’Aliments i Artesania del Maestrat, una de les festes gastronòmiques i d’oci més importants de la comarca del Matarranya. L’alcalde de Mont-roig, Andrés Cros, va destacar que tradicionalment sempre ha vingut molta gent d’Alcanyís i dels pobles dels Ports (a banda de la gent del Matarranya) i que si lo temps acompanye, hi podrien passar perfectament entre 5.000 i 6.000 persones.

Cros va concretar que ja està tot a punt per acollir esta fira i que este any, com a novetat, hi haurà un estand on s’explicaran los diferents tallers d’estiu que se fan al poble. La inauguració de la XX Fira d’Aliments i Artesania del Maestrat serà a les dotze i mitja del matí i correrà a mans de Inocencio Martínez, vicepresident de la Diputació de Teruel. Tot i això, la venda ambulant s’instal·larà des de primera hora del matí, i els visitants ja podran fer una volta abans de l’acte oficial.

A banda de la venda ambulant, la Fira de Mont-roig també comptarà amb dos espais dedicats a productes gastronòmics del territori i a l’artesania. En concret, estos espais ocuparan un total de 180 metres i estaran repartits entre los porxes de davall de l’ajuntament i la plaça de Josa. La XX Fira de Mont-roig se tancarà dissabte i diumenge a partir de les vuit i mitja de la tarde. Lo dissabte a la nit també hi haurà ball amb una orquestra.

Més informació: