El Vilafranca ix avassallat d’Alcalà amb un arbitratge que va influir en la golejada

comarquesnord.cat, Alcossebre
» diumenge, 7 de novembre de 2010

El Vilafranca perdia clarament aquest dissabte al Camp San Fernando d’Alcalá de Xivert davant el C.D. Platges d’Alcossebre per un clar 7-1. Partit que arribava al descans amb 2-0 per als locals i la gran desfeta arribaria a la recta final de l’encontre. El partit el va dirigir Flores Fuentes que va ser molt protestat per part dels dos equips, ja que va xiular un penal inexistent a favor del Vilafranca al que també va anular un gol legal, va pitar un altre penal inexistent a favor del Platges i concediria dos gols ilegals als locals.

El partit començava amb molt de migcampisme i cap dels dos equips arribava amb perill a la porteria contrària. Fins i tot va ser el Vilafranca el que tindria les millors oportunitats a les botes de Jordi, que no va poder materialitzar. En la primera arribada de perill del conjunt local, el Platges d’Alcossebre marcava el 1-0 i poc després, amb un penal clar, vindria el 2-0 per als locals amb el que acabava la primera part.

A la reanudació el Vilafranca es posaria de nou al partit amb el 2-1. Penal que xiula l’àrbitre i que va ser molt protestat pels jugadors locals. Carlos Pitarch el transformava fent el 2-1. L’àrbitre del partit anulava poc després un gol legal al Vilafranca per posició de fora de joc. Una acció molt protestada pel conjunt visitant.

» Polèmica
El 3-1 va ser molt polèmic, ja que el davanter del Platges d’Alcossebre, Pedro, es lleva de davant a Carlos Pitarch amb una espenta i afusella a Eric marcant un gol que el Vilafranca també va protestar. Per a postre, Flores Fuentes es va inventar un penal a favor del Platges d’Alcossebre en una eixida d’Eric que es fa en el baló i després toca al contrari. La sorprenent decisió de l’àrbitre va acabar de tirar la moral del Vilafranca per terra. A la recta final, ja en el partit trencat totalment, el Platges d’Alcossebre, a plaer, va marcar tres gols més i posava el 7-1 definitiu al marcador.