La Universitat de Valencia confirme les propietats curatives per a la hipertensió de l’Aigua de Benassal


comarquesnord.cat, València
diumenge, 7 de novembre de 2010

Un estudi de la Universitat de València revela que l’aigua de Benassal conté propietats curativas per a la hipertensió i ajuda en dietes per a aprimar. Per tots és sabut que, des de la seua declaració com a minero-medicinal en 1928, l’aigua que emana de Font En Segures té propietats molt beneficioses per a la salut. Per aquest motiu la Universitat de València ho corrobore amb la recent publicació d’una àmplia investigació sobre aquest venerat líquid.

El treball, sota el títol Efectes beneficiosos per a la salut d’Aigua de Benassal, aborda les anàlisis quinquennals efectuats pel laboratori del doctor Oliver Rodés, així com la revisió bibliogràfica sobre els impactes dels diferents components sobre l’ésser humà. D’aquesta manera, l’equip investigador del departament de Medicina Preventiva i Salut Pública, Ciències de l’Alimentació, Toxicologia i Medicina Legal, encapçalat per la catedràtica Dolores Corella, ha establit diversos punts concloents que buiden qualsevol dubte sobre la qualitat excepcional de la marca. “La universitat ha realitzat una labor excel·lent que servirà per a argumentar el que portem anys defensant”, indica el gerent de la signatura, Manuel Roig.

Bona per als xiquets
El text reflecteix que la seua composició resulta ideal per a ingerir diàriament, fins i tot per als grups més sensibles com embarassades i xiquets. A més, compleix els requisits per a ser recomanada en l’elaboració de llets para beus.

D’altra banda, els experts afirmen que el seu consum regular tindria uns resultats molt favorables en hipertensos, ja que posseeix la composició ideal per a no augmentar la pressió arterial. Així mateix, contribuiria a la minimització en la pèrdua de massa òssia per la seua relativament alta aportació de calci, en comparació d’altres aigües minerals.

A més, té propietats digestives, efectes diuréticos que poden contribuir a optimitzar la pèrdua de pes en dietes. Així, aquest producte rep un nou reconeixement en un any replet de premis i guardons.

Més informació: |