Vilafranca i Morella tornen a ser seus de la Mostra de Teatre Reclam


comarquesnord.cat, Castelló
diumenge, 7 de novembre de 2010

Vilafranca i Morella tornen a ser seus de la Mostra de Teatre Reclam. La XVIII Edició del Reclam consolida un llarg recorregut pel camí de les arts escèniques al nostre territori de la mà de la Universitat Jaume I i de les regidories de Cultura dels pobles que participen en aquest singular projecte: Almassora, Benicarló, Benicàssim, Betxí, Borriana, Castelló de la Plana, la Vall d’Uixó, Morella, Onda, Vilafranca, Vila-real i Vinaròs.

La Mostra de Teatre Reclam s’ha consolidat ja com una oferta cultural reconeguda per la qualitat i l’originalitat de molts espectacles que s’hi poden presenciar i podem afirmar, amb orgull, que es tracta d’una cita anual que fa del mes de novembre a Castelló el mes de les arts escèniques.

Diversitat de propostes i d’espais conflueixen per omplir una programació compromesa socialment de manera majoritària, que també té punts lúdics, però que sempre està pensada amb una vocació autèntica de servei públic.

A Vilafranca, el dia 27, la companya Meridional representarà “Las Gallegas”. A Morella, a través d’aquesta proposta ens arribarà, el proper dissabte 20 de novembre, l’espectacle “una ballarina….” de la companyia teatral Jangada de Pedra.

Llibret de la Mostra de Teatre Reclam

Més informació: | | | |