La Diputació aportarà 3,1 milions per a la construcció de la nova piscina climatitzada d’Albocàsser


comarquesnord.cat, Albocàsser
» dilluns, 8 de novembre de 2010

El president de la Diputació de Castelló, Carlos Fabra, i alcalde d’Albocàsser, Antonio Querol, han signat el conveni pel qual la institució provincial aportarà 3,1 milions d’euros a la construcció de la Piscina Climatitzada Municipal, així com a la millora de les actuals instal.lacions esportives.

Situada al costat de la piscina exterior i el camp de futbol, amb una superfície total de 2.000 m2, la nova infraestructura comptarà amb zona de SPA, saunes, cabines d’hidromassatge, vestidors, cafeteria, pista poliesportiva i gimnàs. La pista poliesportiva s’adequarà per a la pràctica de futbol-sala o bàsquet.

» Aposta de la Diputació
El president de la Diputació de Castelló, Carlos Fabra, ha destacat “l’aposta decidida de la Diputació per dotar amb les millors infraestructures esportives a qualsevol dels 135 municipis de la província. Estem parlant d’un servei, igual que la piscina climatitzada de la Vall d’Alba, neix amb un caràcter supramunicipal. És a dir, que donarà cobertura a la resta de pobles de la zona per que la pràctica esportiva sigui un referent a la comarca de l’Alt Maestrat.”

Més informació: |