Morella comença la perforació del Carrer Blasc d’Alagó


Etiquetes:



comarquesnord.cat, Morella
\ dilluns, 8 de novembre de 2010 \

L’Ajuntament de Morella ha començat la perforació del Carrer Balasc d’Alagó, principal vial comercial del municipi. Si la setmana passada informàvem de l’inici dels treballs, avui s’ha començat la perforació. En aquesta primera fase, es treballarà en la part interna de la zona porticada, mentres que al gener de l’any que ve, serà quan s’inicie la remodelació de la calçada. En total, s’invertiran 400.000 euros per a millorar les conduccions subterrànies i la pavimentació de la calçada i l’interior dels porxes.

L’edil d’urbanisme, Rhamsés Ripollés, destaca que “estem davant d’una obra de gran importància dins del Pla Municipal de Renovació Urbana, que completarà la renovació integral que es va iniciar el passat any”. A més, explica que l’obra “es dividirà en dos fases per a generar els mínims inconvenients al trànsit”. Durant aquesta primera fase, tan sols hi hauran talls puntuals de trànsit. Sí que es tallarà el carrer a partir de gener, per a abordar la segona fase.

Cal recordar que l’any passat es va intervindre en la zona del carrer que va des de l’Hotel Cardenal Ram fins a la Plaça Colom. Per mitjà d’aquesta actuació, es condicionarà la totalitat del vial.

Més informació: