Vuit jóvens del Matarranya participen en el projecte ‘Joves Dinamitzadors Rurals’ a Alcorisa


Etiquetes:



comarquesnord.cat, Alcorisa
» dilluns, 8 de novembre de 2010

Vuit jóvens dels pobles del Matarranya van participar este cap de setmana a la trobada de ‘Joves Dinamitzadors Rurals’ que se va celebrar a Alcorisa, i on van acudir 120 jóvens vinguts des de tot Aragó. En concret, se tracte d’un punt d’encontre de jóvens d’entre 14 i 30 anys on se fan tot un seguit d’activitats per a formar als dinamitzadors en habilitats socials, així com també per canalitzar totes aquelles idees creatives que els jóvens tenen en ment.

Segons va destacar la tècnica de joventut de la Comarca del Matarranya, Núria Gasulla, “estem molt contents de la resposta dels joves”. Pel que fa a perfils, Gasulla va apuntar que “hi ha molts”, però que un dinamitzador cultural ha de ser una persona participativa, amb bona autoestima i bones habilitats socials, afectiva i amb empatia, però que també “cal ser dinàmic, creatiu” perquè és molt important aportar idees.

Des de que s’ha posat en marxa este projecte la comunicació entre les institucions, com és lo cas de la Comarca del Matarranya i els joves, ha millorat sensiblement, tal com diu la tècnica de joventut. “Al principi tenien por d’entrar a l’oficina perquè no sabien si ho podien fer o no i ara han aprés que natres los podem ajudar en molts dels projectes que tenen en ment”. A més, segons Gasulla, los jóvens també van poc a poc coneixent millor lo treball que se fa des de l’entitat comarcal.

Més informació: