La Setmana de l’Educació de Morella girarà en torn a les arts


Etiquetes: , , ,


comarquesnord.cat, Morella
» dimarts, 9 de novembre de 2010

Aquest dimarts es reunia a l’Ajuntament de Morella el Consell Municipal d’Educació de la localitat. Entre els punts que es van tractar va destacar la propera setmana de l’educació que com és habitual es portarà a terme els dies abans de les vacances de Pasqua del proper any. L’edició del 2011 estarà dedicada a la temàtica de les arts i les seues disciplines com la literatura, la pintura o l’escultura intentant aprofitar recursos humans de la comarca. Cada any es tria una temàtica diferent que és l’eix de les activitats de la setmana de l’educació de Morella.

» Mil alumnes a Morella al maig
Per altra banda, al Consell Municipal Escolar es van tractar altres assumptes. De moment, s’està perfilant una ambiciosa trobada que acollirà Morella al mes de maig anomenada Com Sona la ESO. Uns 1.000 alumnes de la Comunitat Valenciana, Catalunya i les Illes Balears, englobats des de 1er a 4t d’eso que fan la classe de música amb la disciplina de cant coral està previst que participen.

Per altra banda, el consistori manté contactes periòdics amb els centres escolars de Morella, amb diferents reunions amb els consells tant de primària com de batxillerat per anar parlant del curs que s’està portant a terme.

Més informació: | | |