El Meson del Pastor ofereix durant novembre les Jornades dels Bolets



comarquesnord.cat, Morella
\ dimecres, 10 de novembre de 2010 \

El Mesón del Pastor celebra durant aquest mes de novembre la novena edició de les seues Jornades de Bolets que ja són tradicionals cada any en aquestes dates. Les jornades creen gran expectació entre els clients que acudeixen al Mesón i es troben amb un menú tant peculiar. Quan es van començar a realitzar, des del Mesón no s’esperaven que podrien aplegar a tantes edicions i l’objectiu és continuar vista l’acceptació del públic. Un total de nou plats, formen part de les novenes jornades, amb el bolet com a element clau en cada un d’ells, fins i tot en els postres, un dels plats que més impressiona a la gent. També trobem aperitiu, primers i segons plats. Un menú molt complet per a poder gaudir del bolet amb diverses varietats.

La renovació constant dels plats continua sent un dels objectius dels encarregats per a configurar cada any el menú. Des de els seus inicis, el Mesón dels Pastor mai ha repetit un plat en les jornades de bolets, buscant la innovació amb elaboracions diferents, encara que es solen utilitzar cada any els mateixos tipus de bolets. Més de 70 plats diferents són els que ja s’han pogut gaudir en estes Jornades que són un exemple clar d’innovació.

Enguany la campanya dels bolets no ha estat tant positiva com s’esperava. És bastant complicat poder ajuntar tants de tipus diferents de bolets. Tot i això, al Mesón es poden tastar unes 10 varietats diferents.

Molta gent que passa pel Mesón del Pastor s’interessa per les jornades, i pel fet de provar un menú únic i irrepetible. Es pot fer qualsevol dia de la setmana, i a pesar de la crisi econòmica, l’any passat les Jornades van ser un èxit.

Amb el pas dels anys i les edicions, la Jornada de bolets s’ha convertit en un dels referents gastronòmics de la comarca durant el mes de novembre. Per realitzar un menú d’aquestes característiques es necessiten moltes hores de treball. Fins al final del mes de novembre es poden gaudir de les Jornades de Bolets.

Nous somnis per al paladar, una simfonia de sabors que es pot degustar al Mesón del Pastor de Morella.

9enes jornades dels Bolets al Meson del Pastor

Més informació: | | |