‘Forcall per dins’ guanya el IV Concurs de Fotografia 2010


Etiquetes: ,



comarquesnord.cat, Forcall
» dimecres, 10 de novembre de 2010

Forcall ha donat a conéixer aquest dimecres el fallo del IV Concurs de Fotografia Digital 2010. “Examinades les obres presentades i segons les bases del dit concurs, es procedeix a la votació individual de les obres presentades per part del Ple de l’Ajuntament de Forcall”, apunten fonts de la organització.

El resultat d’aquest IV Concurs de Fotografia Digital de Forcall ha recaigut, pel que fa al primer premi: ‘Forcall per dins’ de José Martínez Sanchez” amb una instantània que mostra la peculiar plaça forcallana en tot el seu esplendor i majestuositat.

» Exposades a l’ajuntament
Per la seua part, el “segon Premi ha estat per a ‘El futur de la festa’ de Ivan Bono Querol” on es veuen a un grapat de xiquets forcallans que asseguren les festes per a les properes dècades. Finalment, el tercer premi ha sigut “per a ‘Agulla’ de Silver Pérez Peñarroya”, amb una imatge de l’alt campanar de l’església de la localitat.

Des de l’Ajuntament de Forcall s’apunta a que “l’acta i les fotografies estan exposades” al propi ajuntament, on poden ser vistes per qui ho vulgui.

Més informació: |