Telecinco munta un show televisiu amb la tragèdia de La Todolella



comarquesnord.cat, Madrid
dimecres, 10 de novembre

Telecinco emet aquest dimecres una nova entrega del programa ‘Más allá de la vida’ on, amb l’ajut d’una mèdium, busca contactar amb el més enllà. Als personatges coneguts amb els que intenta connectar es troben la polèmica Carmina Ordoñez o la joven asesinada Rocío Wanninkhof.

El reality-show dóna aquesta setmana una volta més en el format i tindrà com a convidada a Purificación Ávila, la mare d’una de les 18 víctimes que van perdre la vida a l’alberg de La Todolella per inalació de monòxid de carboni.

El programa, presentat per Jordi González, s’emet aquest dimecres a partir de les deu de la nit i té la participació de la mèdium britànica Anne Germain, que bat rècords d’audiencia en Portugal amb el seu programa “Depois da vida” (TVI), quina versió espanyola emet Telecinco.

Més informació: |

/span> comentaris

  1. En dos paraules: IM-PRESENTABLE

  2. NO-M’HO-PUC-CREURE

  3. La impresentabilitat d’algunes persones hui dia no té límits. Ni tenen vergonya ni la coneixen!

  4. S’ha plantejat esta dóna si els familiars de la resta de gent que va morir allà estan d’acord en fer un circ amb l’excusa d’una tragèdia? Crec que haurie de mirar més allà de la seua BORXACA!

  5. jofre, de benicarlo enllaç al seu comentari

    Per part del programa me pareix vergonyos que faiguen el fan per tindre audiencia , hara mes que mai crec que telencinco es la telebasura mes important d’espanya. I per part dels familiars me dona molta pena perque pobres me fico al seu puesto i segur que no ho fan per diners, bueno que tinguen sort i que no es porten una desilusio.