Vilafranca vol fer un conveni per a elaborar el pla d’emergències


comarquesnord.cat, Vilafranca
dimecres, 10 de novembre de 2010

Amb un bon grapat de punts a tractar al damunt de la taula, l’Ajuntament de Vilafranca celebra aquest dijous el seu ple ordinari del mes de Novembre.

Les qüestions principals d’aquest plenari passen per l’acceptació dels terrenys cedits per a la ubicació de centres de transformació de la línia elèctrica per al Mas de Llobet, Gracieta i La Carrasca i la seua cessió a Iberdrola. També es parla a la sessió al voltant del conveni de col·laboració entre la Conselleria de Governació i l’Ajuntament per a fer l’el·laboració del pla d’emergències.

A la sessió es tractarà la possible adhessió a la carta de municipis de la provincia de Castelló per a la sostenibilitat i al voltant de les ajudes Ruralter / Leader 2010-2011. També està previst ratificar l’adjudicació de l’aprofitament de tòfones al monte Serra Negra.

Residència de la 3a edat
Als apartats finals es parla a la sessió la contractació del programa d’actuació integrada de la UE-1 del Sector Industrial del Camí de Castellfort SUI-1 i es dona compte de l’actual situació del Centre de Dia i la Residència de la 3ª Edat a Vilafranca.

Més informació: