La Marie Claire contracta a nou persones, que ja han començat a treballar


Etiquetes: ,


comarquesnord.cat, Vilafranca
» divendres, 12 de novembre de 2010

Després de la dràstica reducció de plantilla que es va produir en l’ERO acordat el passat 31 de març, la planta de Vilafranca ha tornat a contractar personal. Són 9 les persones que ja han entrat a treballar aquesta mateixa setmana, i quin contracte s’allargarà fins el proper 31 de gener. El motiu és que l’empresa tèxtil ha rebut una encomanda molt important, a la que no li pot fer front en el personal que té, ja que bona part de les persones acomiadades eren de la secció de producció.

» Contractes en funció de la feina
Aquesta, segons els sindicats, serà la manera de funcionar a partir d’aquestos moments, com fan d’altres empreses en tot el país. Es a dir, un cop sanejada l’empresa, es contractarà en funció de la feina. Probablement no tornen a fer-se massa contractes indefinits, però el flux de contractes eventuals serà periòdic.

En qualsevol cas es una bona noticia a Vilafranca que 9 persones, de les que van patir l’expedient de regulació, en aquest cas de la secció se semi-planxat, poguen tornar a incorporar-se a la feina, encara que sigue de forma temporal.

Més informació: |