El Cinctorrà perd de manera molt polèmica al temps afegit

comarquesnord.cat, Els Ibarsos
» diumenge, 14 de novembre de 2010

El C.E. Cinctorrà va perdre a Els Ibarsos en partit corresponent a la jornada 9 de lliga a la 2ª Regional. Una derrota que es produïa amb un penal assenyalat per l’àrbitre al minut 98 de partit i que va ser protestadissim pels jugadors i aficionats del C.E. Cinctorrà. L’àrbitre va allargar molt el partit, degut a les moltes interrupcions que es van produir i quan passaven 8 minuts del temps va xiular el penal.

El Cinctorrà va començar el partit molt bé, jugant de tu a tu a Els Ibarsos, un conjunt que compta amb jugadors de qualitat com Mateu o Walter. Primera part molt igualada i equilibrada, en la que els locals no van poder inquietar massa la porteria de Ricardo. Bon posicionament del C.E. Cinctorrà, que a més, va disposar de bones ocasions per a marcar. La més clara, una gran volea de Sergi que el porter de Els Ibarsos va poder aturar amb molts problemes. Al descans, 0-0.

A la segona part, la tònica del joc va ser prou semblant. Dos conjunts ben posicionats al terreny de joc, sense un dominador clar i amb poques oportunitats de gol. Al minut 60 va vindre una de les jugades claus del partit amb l’expulsió amb targeta roja directa del jugador cinctorrà Emil. Expulsió molt rigorosa en una acció prou normal al centre del camp, que com a molt, haguera estat de targeta groga.

A partir de l’expulsió, Els Ibarsos es va créixer i va començar a generar ocasions de gol. Una d’elles es resolia amb una gran parada de Ricardo i els defenses cinctorrans van traure dos balons de baix dels pals. El Cinctorrà també comptaria amb les seues opcions, especialment amb una gran ocasió de Pau Carceller que no va rematar bé a boca de gol. L’àrbitre va descomptar molt de temps, donades les moltes interrupcions que es van produir. Al minut 98, jugada ‘embarullada’ dins de l’àrea i penalt molt molt rigorós a favor de Els Ibarsos. La transformació de la màxima pena va significar l’1 a 0 i la victòria de Els Ibarsos en aquest partit.