El Vilafranca guanya un partit de moltes revolucions al Camp del Serrito

Etiquetes: ,

comarquesnord.cat, Vilafranca
» diumenge, 14 de novembre de 2010

El Vilafranca aconseguia la seua segona victòria de la temporada, superant al Rossell per 4 gols a 3 al Camp del Serrito. Un partit amb moltes alternatives al marcador i diverses remuntades per part del Vilafranca, que al final, aconseguia un merescut triomf davant la seua afició. Primera part un tant alocada que acabava amb empat a 2. A la reanudació el Rossell va avançar-se de nou al marcador, encara que el Vilafranca va estar capaç de remuntar i acabar amb el 4-3 definitiu.

Diuen molts analistes futbolístics, que quan a un partit es marca un gol és perquè s’ha produït alguna errada. Això es va poder veure clarament a la primera mitja hora del partit Vilafranca-Rossell, ja que van haver grans errades que van portar molts gols al Camp del Serrito. La primera errada va ser de l’àrbitre Macías Bustamante, que va permetre que el Rossell fera el 0-1 al minut 3 en clara posició de fora de joc. La segona gran errada va ser del porter visitant quan corria el minut 11 de joc. Falta que bota Bayot, penjant un baló a l’olla i gran ‘cantada’ del porter del Rossell al que si li escorreix el baló de les mans (1-1). El tercer gran error va vindre al minut 20. Còrner que bota el Vilafranca, que de nou amb un despiste monumental dels defenses i el porter deixen que Javi, al segon pal, remate a plaer (2-1). I la quarta errada dels primers 30 minuts venia al 26 de joc, quan la defensa del Vilafranca no es va aclarir a allunyar el baló i ho aprofitava el Rossell per fer el 2-2, amb el que acabaria la primera part.

A la reanudació, el Rossell es posaria de nou per davant al marcador en una jugada en la que el davanter visitant va trobar una autopista pel carril dret i va afusellar a Víctor sense remei (2-3). Les coses es tornaven a posar difícils per a un combatiu Vilafranca, que volia d’una vegada per totes acabar amb la seua mala ratxa. I ho aconseguiria remuntant novament el resultat. Al minut 56, David empataria a 3 aprofitant una jugada amb rebots dins de l’àrea visitant (3-3). El panorama milloraria encara més per als de Francis Roig al minut 59, quan Jordi Sales arreplegava un baló a la mitja lluna de l’àrea i batia amb un perfecte xut ras al porter del Rossell i lograva el 4-3 que al final seria definitiu.

Quedava encara mitja hora de partit. El Vilafranca haguera pogut sentenciar el partit si l’àrbitre haguera xiulat un clamorós penal comès pels defenses del Rossell sobre Román, que a més significava l’expulsió del defensa. Les vora 150 persones que hi havien al Serrito van vore el clar penal, però Macías Bustamante no el va xiular. A la recta final, el Rossell va apretar molt però sense disposar de massa ocasions ja que el Vilafranca es va saber defensar amb molt d’ordre. Fins i tot, en temps afegit, Loras va disposar d’una bona oportunitat amb un remat de cap, que el porter del Rossell va aturar. Al final, 4-3 per al Vilafranca, que suma així la seua segona victòria a la lliga i es situa al lloc 13 de la classificació amb 7 punts.

Cal destacar que al final del partit es produia una gran ‘tangana’, formada per un jugador del Rossell que increparia a contraris i aficionats. L’àrbitre Macías Bustamante arreplegaria aquest fet a l’acta de l’encontre.

» resultat
» CF Vilafranca 4-3 Rossell

» alineació
» CF Vilafranca: Víctor, Raúl, Héctor, Carlos, David, Bayot, Javi, Pablo Prades, Román, Sales i Raúl Monfort. També van jugar Miquel, Niki, Prats i Loras.

» gols
» 0-1 min. 3; 1-1 min. 11 Bayot; 2-1 min. 20 Javi; 2-2 min. 26; 2-3 min. 49; 3-3 min. 56 David ; 4-3 min. 59 Sales.