Els Ports juvenil guanya per la mínima al cuer de la categoria, el Traiguera

comarquesnord.cat, Morella
» diumenge, 14 de novembre de 2010

Els Ports FC juvenil rebia al camp de la Fàbrica de Giner al cuer de la categoria, el Traiguera, en un partit que es va complicar més del que es podia esperar en un principi. Els visitants van eixir molt forts, en alguns moments de forma agressiva, i amb un àrbitre que va estar molt malament per als dos conjunts. De totes formes, destacar que el Renomar juvenil no va estar massa fi en aquest encontre. Al primer minut de joc, el Traiguera es ficava per davant del marcador gràcies a un penal al seu favor. Però els locals es van refer i en la jugada següent Fuster marcava l’empat a l’eixida d’un córner. En aquest tram, Els Ports va ser superior i ho aprofitava per marcar el segon amb un potent xut de Dani. El resultat es quedaria 2 a 1 al descans. La segona meitat va ser molt intensa i emocionant, encara que amb poc futbol. El Renomar es va relaxar massa i el Traiguera va aprofitar per empatar el partit, però poc després Els Ports feia el 3 a 2 amb un gran gol de vaselina de Sergi Querol que acabava d’eixir al terreny de joc a falta d’un quart d’hora.

Els darrers minuts van ser vibrants. L’àrbitre, en una jugada molt polèmica a falta de 10 minuts, decretava un penal en contra dels Ports, així com l’expulsió del porter Christian Franz que va eixir i treia la pilota amb el puny sense parèixer que fera cap irregularitat. L’acció va ser molt protestada pels joves del Renomar, encara que al principi de la represa, el col·legiat es va tragar un clar penal de Marc Puig al davanter del Traiguera. Amb el penal, els visitants empataven el partit a tres gols a falta de 5 minuts i els locals afrontaven el que restava amb un home menys.

Però van traure la casta i de forma èpica, Josema amb un remat de cap portava la bogeria a la graderia fent el 4 a 3 quan es complien els 90 minuts. El més positiu, que els 3 punts es quedaven a casa, tot i que hi ha que analitzar perquè als Ports pareix que li costa més jugar front als equips de la zona baixa, que front als que en teoria són més forts. El proper partit dels Ports serà al camp del Benicense.

» resultat
» Els Ports FC 4-3 Traiguera

» alineació
» Els Ports FC: CHISTIAN, AHICART, PUIG, MIGUE, RAÚL, ÓSCAR, MARC, SERRET, LUIS FUSTER, JOAN I DANI. TAMBÉ VAN JUGAR LLUÍS, NÉSTOR, JOSEMA, SERGI QUEROL I SERGI GUIMERÁ.

» gols
http://arxiu.comarquesnord.cat/2010/11/14/els-ports-fc-juvenil-traiguera/ 0-1 (1′); 1-1 Fuster (5′); 2-1 Dani (15′); 2-2 (65′); 3-2 Sergi Querol (75′); 3-3 (85′) i 4-3 Josema (90′)