Creu Roja presenta a Vilafranca el projecte ‘Dembayá’, el benestar de la infància


Etiquetes: ,



comarquesnord.cat, Vilafranca
» dilluns, 15 de novembre de 2010

Creu Roja presentava aquest dissabte a Vilafranca el projecte ‘Dembayá’, en una de les tres xerrades d’aquest tipus que tenien lloc el cap de setmana a la província de Castelló. ‘Dembayá’ és una paraula africana pertanyent al ‘dioula’ idioma que es parla a Burkina Faso, Níger o Costa de Marfil i que significa ‘El Benestar de la Infància’. Precisament eixa és la tasca del projecte, contribuir a preservar que els xiquets i xiquetes puguen ser inclosos a xarxes de prostitució i d’explotació infantil i en el cas de que estiguen dins, ajudar en que puguen abandonar-les.

A Vilafranca es comptava amb la presència del President de Creu Roja a la província de Castelló, Benedicto Pastor i les encarregades del projecte ‘Dembayá’ a Burkina Faso i Níger. Hortense Sombie, Coordinadora de Desenvolupament Comunitari a Burkina Faso i Talaré Tchiombiano, Responsable del programa regional de lluita contra la explotació i el tràfic infantil de Creu Roja Níger.

Creu Roja a la Comunitat Valenciana vol celebrar el mes de la infància amb motiu del proper 20 de Novembre, Dia Mundial dels Drets de la Infantesa. Per aquest motiu s’estant fent activitats de sensibilització i conferències a diferents llocs de la Comunitat.

La xerrada acabava amb la projecció d’un vídeo explicatiu del projecte ‘Dembayá’ i del treball que s’està realitzant per part de Creu Roja en la lluita per defensar els Drets de la Infantesa.

Més informació: |