Morella continua la seua aposta per la formació


Etiquetes:


comarquesnord.cat, Morella
» dimecres, 17 de novembre de 2010

L’Ajuntament de Morella continua amb la seua decidida aposta per la formació. Així, ha organitzat o col·labora en un bon nombre de cursos que es desenvolupen durant aquestes setmanes. La formació dels veïns és bàsica per al consistori, ja que es considera que ha de ser un dels motors de la nova economia de la localitat. Durant aquestos dies, s’impartixen cursos d’anglés per al sector turístic i per a alumnes de primària, Microsoft Office Excel, informàtica o màrqueting en xarxes socials.

A més, hi ha altres cursos que es realitzaran en les pròximes setmanes, com els d’hostaleria, organitzats per la Unió General de Treballadors del País Valencià o un d’electricitat. Per a ells, les matrícules continuen obertes i els ciutadans poden informar-se en l’àrea de desenvolupament local de l’Ajuntament de Morella.
Una altra de les característiques dels cursos de formació és que la majoria d’ells són gratuïts, ja que es col·labora amb altres entitats externes, com la mencionada UGT-PV, Comissions Obreres i el Centre de Turisme de Castelló.

Més informació: